Selecteer een pagina
Wandelcoach en Natuurcoach Monique Jans | wandelcoach limburg
Mijn naam is Monique Jans-van Kuik. Jarenlang ben ik directeur geweest van ons familiebedrijf Hotel Kasteel Geulzicht in Berg en Terblijt. Op een gegeven moment merkte ik echter dat ik iets anders wilde, maar wat?

Er waren een paar dingen waar ik veel plezier aan beleefde, en dat waren websites bouwen en wandelen. In januari 2013 heb ik me ingeschreven bij de kamer van koophandel, als sitescoach.

Gelijk toen ik aan het logo van Sitescoach voor WordPress-websites werkte, kwam ook het idee voor het logo van Sitescoach voor Veranderwandelingen. Als een stille wens voor de toekomst.
Sites slaat namelijk zowel op websites als op plaatsen, locaties, dus ook plaatsen in de natuur.

Tijdens mijn veranderingsproces heb ik vaak de helende kracht van de natuur en van wandelcoaching ervaren. Gaandeweg merkte ik  dat mijn passie daar ligt. Intussen ben ik de opleiding voor Natuurcoach gaan volgen bij Nanette Kant. Ook bij anderen heb ik cursussen en workshops gevolgd, om zo meer en meer mogelijkheden van werkvormen te leren kennen en er mijn eigen mix van te maken.

Bovendien heb ik de NLP practitioner, NLP Master practitioner en een opleiding familieopstellingen afgerond en ook daar zijn vele mooie tools bij die kunnen worden ingezet als wandelcoach.

“Iedere wandeling begint met de eerste stap”.